Gigi Becali se va înfuria! Dezvăluiri despre unul dintre favoriţii săi: ‘Toate lucrurile pleacă din afara terenului’

Gigi Becali se va înfuria! Sunt dezvăluiri incredibile despre unul dintre favoriţii săi. S-a aflat una dintre cauzele pentru care Octavian Popescu nu mai este în formă. Unul dintre oamenii importanţi din FRF a dat cărţile pe faţă.

Aurel Ţicleanu, membru în Comisia Tehnică a FRF, a explicat de ce Octavian Popescu este în criză de formă. Legend Universității Craiovei spune că anturajul este problema căpitanului de la FCSB.

Gigi Becali se va înfuria!

Mai mult, fostul mare jucător a făcut o comparație între anturajul unui jucător de fotbal și cel a lui David Popovici. „Mass-media este altceva decât ce era pe vremea mea. Acest lucru îl poate copleși pe jucător (n.r. – Tavi Popescu). Lucrurile pleacă din afara terenului. L-aș da exemplu pe David Popovici. Părinții îl sprijină. Au reușit ca în jurul său să nu fie nimeni, să aibă un anturaj intim. Sunt părinții, antrenorii și prietena.

Băiatul se trezește la 5 dimineața și intră la antrenament, apoi se duce la școală. În relațiile colegiale intră doar pe parcursul orelor și atât.”, a spus Aurel Țicleanu, conform gsp.ro.

Dar asta nu e tot. Ţicleanu ştie ce se întâmplă cu favoritul lui Gigi Becali. „În fotbal sunt interesați foarte mulți oameni să intre în anturajul jucătorului, printre care impresari sau manageri. Ei îl plimbă pe jucător, iar interesul lor este ca un jucător să nu rămână prea mult la o echipă pentru că asta înseamnă bani pierduți.

Sunt mulți oameni care îl trag de la lucrurile principale. Îl distrag de la lucrurile principale. Visul de a pleca într-o țară din Vest, într-un fotbal puternic și bogat îi destabilizează pe jucători”, a mai adăugat Aurel Țicleanu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari