Gigi Becali se va enerva cumplit! Rivalii știu cum să o blocheze pe FCSB. Echipa lui Elias Charalambous nu mai are nicio șansă

Gigi Becali se va enerva cumplit! Rivalii știu cum să o blocheze pe FCSB. Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaș, spune că înfrângerea echipei lui Elias Charalambous nu a fost o surpriză.

FCSB a pierdut în fața rivalei Rapid, scor 0-4, în ultima etapă a sezonului regulat.

Rivalii știu cum să o blocheze pe FCSB

Cristi Balaj a făcut analiza derby-ului Rapid – FCSB. Fostul arbitru a remarcat faptul că italianul Cristiano Bergodi a găsit soluția pentru a-l bloca pe Florinel Coman, iar fără acesta, FCSB nu a reușit mai nimic  pe fază ofensivă.

„Din punctul meu de vedere, cei de la FCSB au evoluat asemănător și în etapele precedente, cu Voluntari, Petrolul, Sepsi sau Botoșani. Au jucat de o manieră asemănătoare, dar diferența a fost făcută de Florinel Coman și de Darius Olaru. Dacă eliminăm golurile și pasele de gol din dreptul lui Florinel Coman, vom vedea că nu a fost întâmplător ce a făcut Rapidul. Rapid a reușit să îl anihileze pe Florinel Coman și nu a mai existat elementul surpriză”, a declarat Cristi Balaj, la ProSport Live.

Cine e vinovat dacă echipa lui Gigi Becali ratează titlul

Marius Croitoru a făcut o analiză a celor de la FCSB și consideră că Gigi Becali va fi singurul vinovat dacă echipa sa nu va lua la finalul sezonului titlul. 

„Toată lumea știe că FCSB are un minus în atac. În momentul acesta, pe Tavi Popescu nu îl poți compara cu Compagno. Dacă e să piardă titlul, Compagno ar fi cauza principală a pierderii campionatului de către FCSB. E o diferență vizibilă, cu el și fără el. Vom vedea la finalul campionatului dacă au luat decizia bună când i-au dat drumul.

Era in primii trei atacanți din Superliga. Cu spatele la poartă juca foarte bine, iar în fața porții era letal. E unic în istoria campionatului din România ca un atacant cu 20 de goluri să plece pe o sumă de sub 500.000 de euro. Și ca om, dar și ca jucător este extraordinar. Merita mai multe șanse la FCSB.

 FCSB i-a luat acum măsura Rapidului și va trata altfel cele două meciuri din play-off cu ei. FCSB va avea trei deplasări grele. Toată lumea își dorește acum să bată pe FCSB”, a declarat Marius Croitoru, pentru sursa de mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed