Gigi Becali se va enerva cumplit! Anunţ incredibil al lui Neluţu Varga înainte de CFR Cluj-FCSB. A trecut la ameninţări

Gigi Becali se va enerva cumplit! Anunţ incredibil al lui Neluţu Varga înainte de CFR Cluj-FCSB. A trecut la ameninţări. Patronul de la CFR Cluj nu acceptă nimic altceva decât victoria.

FCSB va juca în deplasare cu CFR Cluj, pe 10 decembrie de la ora 20:30, pe stadionul Dr, Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Înainte de meciul direct, roș-albaștrii se află pe prima poziție din clasamentul din Superliga, cu 37 de puncte, în timp ce clujenii sunt pe locul 2 cu 32 de puncte.

Gigi Becali se va enerva cumplit!

O victorie a CFR-ului ar fi necesară pentru ca echipă să mai reducă din diferența de puncte.

Neluțu Varga a transmis că nu acceptă alt rezultat decât victoria, din partea echipei antrenată de Andrea Mandorlini.

Patronul din Cluj a făcut o ironie la echipa lui Gigi Becali și a transmis că dorește să le facă sărbătorile „dezamăgitoare” celor de la FCSB.

„Avem meci foarte important cu FCSB, echipa care este pe primul loc, şi vreau să câştigăm. Nu accept nimic altceva decât o victorie în faţa FCSB-ului. Echipa joacă un fotbal frumos, dar important este să adunăm puncte.

Trebuie neapărat să batem FCSB-ul, să ne apropiem de ei, să le suflăm în ceafă şi când începe play-off-ul, cel mai important segment al campionatului, să fim într-o poziţie în care să atacăm puternic.

Normal că FCSB este o echipă bună, dar eu cred că CFR Cluj este o echipă mult mai bună, mult mai calitativă decât cei de acolo. Spun asta cu tot respectul faţă de fotbaliştii de la FCSB.

Va fi o partidă dificilă, dar sunt ferm convins că avem forţa să batem FCSB-ul. Dacă la începutul campionatului nu prea aveau cu cine juca, glumind puţin, ne ziceau: ‘daţi-ne adversari’, văd că în ultimul timp au parte de adversari de cred că s-au săturat.
Sunt convins că şi noi ne vom încadra acolo şi o să le facem Sărbătorile puţin mai dezamăgitoare cu o victorie în faţa propriilor noştri suporteri.

Sperăm să luăm campionatul în acest an chiar dacă este unul de reconstrucţie” a declarat Neluţu Varga, potrivit fanatik.ro.

Valeriu Iftime, critici la adresa lui Gigi Becali

Patronul de la FC Botoșani este de părere că echipa lui Gigi Becali nu este încă pregătită de competiții mari, potrivit sptfm.ro.

„La FCSB este un turn Babel acolo. Îmi pare rău s-o spun, dar totul depinde de domnul Becali. E inconstant, el nu poate să facă fotbal de performanță, asta e opinia mea. Niciodată!

Face un meci bun, are două declarații cu care îi ridică în aer pe copiii ăia. Unde joacă mari fotbaliști la FCSB? Doar îi pompează presa. Îi sufocă. Nu ești pregătit de competiții mari, de aia nu se califică în Europa”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed