Gigi Becali se va enerva când va afla! Acuzaţii grave la adresa noului antrenor de la FCSB. Ce spune fostul său jucător

Gigi Becali se va enerva când va afla! Ies la iveală acuzaţii extrem de grave la adresa noului antrenor de la FCSB. Un fost jucător al lui Leo Strizu s-a decis să rupă tăcerea. Nimeni nu s-ar fi gândit la aşa ceva.

Gigi Becali a anunţat că Leo Strizu este noul antrenor al celor de la FCSB. De fapt, acesta este un tehnician paravan.

Gigi Becali se va enerva când va afla!

Gigi Becali nu a vrut să mai renunţe la Mihai Pintilii. Chiar dacă acesta nu are dreptul să stea pe bancă i s-a adus un antrenor paravan. este vorba despre Strizu. Acesta a şi fost prezent în cursul de zilei de azi la baza de la Berceni a roș-albaștrilor. A urmărit antrenamentul condus de Mihai Pintilii, antrenorul interimar al vicecampioanei.

Gigi Becali a confirmat că Leo Strizu este noul antrenor al celor de la FCSB. „Da, Leo Strizu este noul antrenor al echipei. Va fi ajutat de Pintilii”, a declarat Gigi Becali, conform as.ro.

Leonard Strizu ar fi avut însă probleme în trecut. Un fost elev de-al său a venit cu acuzaţii grave la adresa acestuia, conform gsp.ro. Noul tehnician al roș-albaștrilor, a fost acuzat de Andrei Pavelescu de faptul că își bătea jucătorii. „„Mi-a dat o palmă, apoi m-a ținut pe bancă 3 ani!”, spunea Andrei Pavelescu, în urmă cu câteva luni, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari