Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Anunţ incredibil despre fiica sa. Latifundiarul din Pipera a dat toate detaliile

Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Anunţ incredibil despre fiica sa. Latifundiarul din Pipera a dat toate detaliile. Patronul este în culmea fericirii, are toate motivele să se mândrească cu fiicele sale.

Gigi Becali a primit vestea care l-a făcut cel mai fericit. Patronul FCSB-ului va deveni din nou bunic.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

Se pare că Teodora, fiica cea mare a lui Gigi, este din nou însărcinată, iar anunțul l-a făcut chiar latifundiarul din Pipera.

„Eu, cu slavă și bucurie, aștept al treilea nepot acum. Vezi cum face Dumnezeu?”, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi, care are vârsta de 29 de ani, este căsătorită cu Mihai Mincu din 2019, și i-a oferit tatălui ei 2 nepoate. Prima nepoțică, Maria, a fost născută în 2020, iar a doua nepoțică s-a născut în 2022.

Patronul de club s-a declarat în nenumărate rânduri că este foarte încântat de ginerele său.

Becali, fericire după fericire

Gigi mai are încă un motiv de bucurie, din partea fiicei mijlocii, Alexandra, în vârstă de 28 de ani. Se pare că blondina are foarte mari câștiguri din afacerile cu imobiliare.

„Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa: «A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel». E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a primit vreo 4 milioane de euro

Sunt cele mai scumpe. Bine, alor mei, eu le-am spus așa: «Voi vedeți cât e piața».
Mi-au zis: «Păi e 1.450 de euro metrul pătrat, utilul». Le-am zis să vândă cu 1.350 de euro metrul pătrat, cu 100 mai puțin decât e suma din piață. Noi avem și teren și bani”, a declarat Gigi Becali, pentru aceașii sursă menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed