Gigi Becali nu s-a abținut. Ce spune după ce Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan. Pedeapsa cerută de șeful de la FCSB

Gigi Becali nu s-a abținut și a făcut mai multe declarații după ce Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan. Șeful de la FCSB cere pedepse mult mai aspre. Nu este de acord cu acest tip de comportament.

Fostului mare internațional a rămas fără permis de conducere în ziua în care Generația de Aur a jucat meciul de adio. După ce a petrecut alături de colegii săi, Belodedici s-a suit la volan deși consumase alcool.

Gigi Becali nu s-a abținut!

Miodrag Belodedici a fost cu foștii săi colegi la un restaurant după meciul de adio al Generației de Aur. În jurul orei 04:00 s-a urcat la volan și a plecat acasă. A fost însă oprit de poliție, după ce a avut loc o ”urmărire cu girofarurile pornite”. Belo a avut o alcoolemie de 0,08 la mie și a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Gigi Becali a susținut în repetate rânduri că cei care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor trebuie sancționați dur.

 ”Pentru băutură? Foarte bine că i l-a luat. Eu am toleranță zero când e vorba de băutură și droguri la volan. Nu vorbesc de Belodedici, vorbesc la modul general. Nu contează că e Becali, Belodedici, prim-ministrul sau președintele!

Cinci ani carnetul luat! De ce bei la volan? Ca să omori oameni? Stai la Mourinho dacă bei. Lasă mașina acolo, ia taxi! Eu așa zic. Eu îl iubesc pe Belodedici. Nici n-avea ce să facă polițistul! Se înregistrează automat”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Fostul internațional a povestit ce s-a întâmplat

„M-au oprit când am ieșit de la petrecere, de la restaurant. Au stat acolo și au așteptat. Am plecat frumos, mergeam încet, cât era? 4.00 dimineața”, a declarat Belodedici, conform Libertatea.

„La etilotest, valoarea a fost de 0,08. Vă dați seama cât de beat eram? Am fost sancționat contravențional, iar la Poliție am stat două ore. Le-am spus ‘Bă, băieți, eu nu sunt beat! Uitați, stau într-un picior! Merg, sunt normal, am băut un pahar'”, a mai spus Belodedici.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed