Gigi Becali nu îl poate rata! Jucătorul care trebuie să vină, de urgenţă, la FCSB. Ar ajuta echipa să ajungă în grupele Champions League

Gigi Becali este sfătuit să-l aducă urgent la FCSB pe jucătorul care ar putea avea un rol decisiv în calificarea echipei în grupele Champions League.

Lucian Sănmărtean este convins că Juan Bauza este unul dintre cei mai buni jucători din Superliga și că transferul acestuia ar schimba lucrurile în compartimentul ofensiv.

Gigi Becali a fost sfătuit să-l transfere pe Juan Bauza

Lucian Sănmărtean crede că prioritatea lui Gigi Becali atunci când vine vorba despre transferurile din vară ar trebui să fie argentinianul celor de la FCU Craiova.

„Bauza este un fotbalist, alături de Mitriță și Coman, de excepție în campionatul nostru. Ar face forță deosebită. Are și fortă, și viteză, și calitate, și pas. S-ar putea să fie o încântare pentru fanii FCSB. Cred că ar fi o alegere potrivită”, a spus Lucian Sănmărtean, la ProSport Live.

De asemenea, fostul fotbalist îl sfătuiește pe șeful de la FCSB să-i aducă și pe Louis Munteanu și Denis Alibec.

 „Dacă mai e să îl aduci și pe Louis Munteanu sau Alibec, lucrurile s-ar putea să fie deosebite acolo”, a mai spus Sănmărtean.

Ce spunea Adrian Mititelu despre transferul lui Juan Bauza la FCSB

Argentinianul oltenilor a jucat 22 de meciuri în acest sezon. A marcat op goluri și a dat patru pase decisive. În acest moment, cota sa de piață este de un milion de euro, potrivit Transfermarkt.

Deocamdată, Adrian Mititelu nici nu se gândește să ajungă la o eventuală înțelegere cu Gigi Becali în privința lui Bauza. Acesta a spus că atmosfera din vestiarul liderului este nocivă și a amintit ce s-a întâmplat cu Andrea Compagno.

„A fost distrus de Gigi Becali. Și-a bătut joc de un jucător. E motivul pentru care nu o să îi mai dau niciun jucător. Compagno, dacă mai avea răbdare, îl vindeam direct afară. Am acceptat transferul pentru că aveam nevoie de bani”, a declarat Adrian Mititelu, la DigiSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed