Gigi Becali, lovitura finalului de an! Ar putea încasa o sumă importantă. Vedeta de la FCSB, aproape de transfer

Gigi Becali este aproape de a da lovitura finalului de an! Latifundiarul din Pipera ar putea încasa o sumă importantă. S-a aflat cine este vedeta de la FCSB aproape de transfer în străinătate.

Gigi Becali a fost aproape de a-l ceda pe Malcom Edjouma în Ungaria, la Mol Fehervar. Nu s-a înţeles însă la bani cu ungurii.

Gigi Becali, lovitura finalului de an!

Totuşi, Gigi Becali mai are o ofertă pentru Malcom Edjouma. Mijlocaşul are șanse mari să plece de la FCSB în iarna acestui an. Acum, o echipă din Germania şi-a manifestat intenţia de a-l lua pe jucător.

Edjouma este pe lista celor de la Schalke 04, formație care ocupă ultimul loc în Bundesliga. Presa din Germania spune că jucătorul negociază cu această formaţie. Acesta ar fi tentat să plece în Germania, dar ultimul cuvânt îl are şeful de la FCSB. Becali vrea mai mult de un milion de euro şi Schalke n-ar fi dispusă să achite toată suma, conform fussballtransfers.com.

Schalke 04 ocupă locul 18 în momentul de față și are 9 puncte acumulate în 15 meciuri. De la finalul lunii octombrie, echipa a fost preluată de Thomas Reis.

Zilele trecute, patronul FCSB, a confirmat că Malcom Edjouma va pleca de la gruparea roș-albastră în proporție de 90%. Finanțatorul vicecampioanei a dezvăluit și suma pentru care fotbalistul din Hexagon va fi transferat în Ungaria.

”Eu nu știu, știu că negociez cu ei, dar nu e vândut. Ei au venit la Botoșani, dar se așteptau să joace titular și le-am transmis că nu fac echipa în funcție de vânzarea jucătorilor. Păi suntem talcioc? Facem fotbal, FCSB e echipă puternică, trebuie să câștige campionatul.

Vedeți ce glas am acum că sunt pe locul 5, pe loc de play-off? Un milion de euro dau ei, am cerut mai mult. Nu pot să spun. Ei spun că 90%, dar 10%… Titular e Oaidă, ce înlocuitor să găsesc pentru Edjouma? Avem Radaslavescu, mai avem… E și Nikolov, Octavian Popescu. Cred că se face!”, a declarat Gigi Becali, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari