Gigi Becali l-a dat afară imediat! Jucătorul pus pe liber de FCSB. Nu mai avea nicio şansă să prindă echipa

Gigi Becali l-a dat afară imediat! Jucătorul pus pe liber de FCSB şi-a luat la revedere de la jucătorii vicecampioanei. Nu mai avea nicio şansă să prindă echipa lui Nicolae Dică, iar patronul anunţase deja că nu-l mai vrea.

Gigi Becali l-a pus pe liber pe atacantul Ivan Mamut. Croatul s-a despărţit oficial de echipa vicecampioană.

Gigi Becali l-a dat afară imediat!

De altfel, Gigi Becali anunţase chiar după meciul pierdut în faţa celor de la Rapid că îi va rezilia contractul lui Ivan Mamut. „Aș vrea să le mulțumesc atât fanilor, cât și clubului. Sunt foarte fericit că am avut ocazia să joc la un club atât de mare. Mult noroc!”, a scris Mamut pe Instagram.

Ivan Mamut a jucat 12 partide pentru FCSB, în care a reușit un singur gol. În acest sezon a bifat doar 14 minute pentru echipa roș-albastră, în două partide. Atacantul a ajuns la FCSB în vara lui 2021, de la CSU.

„Am avut încredere în Mamut, dar când l-am băgat am văzut că se lovește mingea de el și că vin toate echipele pe contraatac. Nu poate să facă nici măcar o preluare.

Nu l-am luat că îmi plăcea de el. Eu l-am luat pe Mamut ca să scap de salariul lui Vînă și să-l păcălesc pe Rotaru. El avea salariu foarte mare și am vrut să scap. Gata, de Mamut scap! Mai are 6 luni contract”, a spus Becali, în urmă cu câteva săptămâni, conform Digisport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari