Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul care vine la FCSB. Latifundiarul din Pipera a spus clar

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! A nominalizat jucătorul care va veni la FCSB, sezonul viitor din Superliga. Latifundiarul din Pipera este sigur că fotbalistul va face diferența în vestiarul vicecampioanei.

Gigi Becali anunța investiții majore în lotul grupării roș-albastre! Patronul FCSB vrea să facă furori în Superliga, sezonul viitor.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Alexandru Musi, jucător împrumutat la Petrolul, va face parte din lotul roș-albaștrilor sezonul viitor! În acest sezon, mijlocașul a bifat 4 goluri și 3 assist-uri, în cadrul a 26 de etape disputate.

Gigi Becali a observat evoluțiile jucătorului și anunță entuziasmat viitoarea colaborare.

„Îmi place de el, dar nu e un jucător de multe milioane de euro. Îmi place, are tehnică, vede bine jocul, driblează. Îl iau la vară, deja s-a văzut că e jucător. Fotbalistul de multe milioane de euro rupe plasele la 18-19 ani. N-avem niciunul în România!”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

”Este printre cei mai buni atacanți din România!”

Mihai Stoica, managerul grupării roș-albastre, a admis faptul că Musi este cel mai bun jucător al celor de la Petrolul Ploiești.

„Musi e printre cei mai buni atacanţi din România la ora actuală. Şi nu mă refer doar pentru vârsta lui, nu ţin cont de vârstă. În opinia mea, Musi este cel mai bun jucător al Petrolului din acest sezon. Am discutat şi cu oameni care n-au legătură cu noi, au spus la fel.

El nu joacă la Petrolul pentru regula U21, el joacă pentru că este foarte bun. După acest sezon, Musi mai este eligibil pentru regula U21 încă trei ani, până în 2027!”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed