Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Decizia de ultimă oră a latifundiarului din Pipera în privinţa jucătorului. Este răsturnare totală de situaţie

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Decizia de ultimă oră a latifundiarului din Pipera în privinţa jucătorului pe care și-l dorește la echipă. Este răsturnare totală de situaţie în cazul acestuia.

Gigi Becali a anunțat înainte de finalul acestui sezon că va face 7-8 transferuri la FCSB. Pe listă se află mai mulți jucători importanți, printre care și Alexandru Chipciu de la U Cluj. Acesta mai are contract un an cu ardelenii.

Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous!

Acum câteva zile, Becali spunea că nu plătește niciun ban pentru Chipciu. Se pare că s-a răzgândit și este gata să scoată banii din buzunar pentru transferul jucătorului de la Universitatea Cluj, conform playsport.ro.

„Chipciu cred că vine, să renunţe la bani, ce are acolo, să-şi rezolve problemele şi cred că vine. E jucător bun, să vedem dacă vine”, spunea acum câteva zile Gigi Becali, lăsând să se înțeleagă faptul că vrea ca jucătorul să vină la FCSB fără sumă de transfer. Doar că lucrurile se schimbă cu o viteză amețitoare.

Chipciu este de doi ani jucătorul lui U Cluj și mai are contract până anul viitor. Șefii echipei ardelene nu vor să îl lase să plece liber, dar finanțatorul roș-albaștrilor va plăti pentru el.
100.000 de euro este suma pe care o are disponibilă Becali, nu mai mult! Se pare că situația este aproape rezolvată, ambele părți înțelegându-se în privința contractului.

Și atacantul Daniel Popa care a marcat 11 goluri și a oferit și 5 pase decisive în 36 de partide, este dorit la FCSB, iar clauza lui de reziliere este de aproximativ 300.000 de euro.

”Mai am un atacant din România pe care vreau să îl iau. Dar nu spun că poate îl ia altcineva. Îl iau orice s-ar întâmpla. Nu e de play-off, dar e atacant, atacant. Nouar. Doi iau, doi nouari”, spunea Becali.

Popa a început fotbalul la Atletic Fieni și a mai jucat la Chindia, Dinamo, FC Botoșani și Daejeon Hana (Coreea de Sud).

 

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed