Gigi Becali i-a decis soarta lui Elias Charalambous! Ce se va întâmpla cu antrenorul campioanei. Latifundiarul din Pipera a spus clar

Gigi Becali i-a decis soarta lui Elias Charalambous! S-a aflat ce se va întâmpla cu antrenorul campioanei. Latifundiarul din Pipera a spus clar. FCSB a luat titlul cu trei etape înaintea finalului Superligii, iar acum se pregăteşte pentru preliminariile Champions League.

Chiar şi aşa, Gigi Becali nu a vorbit momentan cu Elias Charalambous. Contractul cipriotului se termină la finalul sezonului.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Elias Charalambous!

La finalul meciului cu Rapid, Elias Charalambous a spus clar. Nu a fost contactat de conducere în legătură cu prelungirea contractului şi încă nu îşi cunoaşte viitorul. Apoi, Gigi Becali l-a liniştit. A spus clar că îi va prelungi contractul și îi va mări salariul, conform fanatik.ro.

„Eu acum am cel mai tare antrenor. Charalambous, toată viața. Până la moarte cu Charalambous și Pintilii! Am fost campion cu 7 etape înainte, nu cu 3. Va sta aici până la bătrânețe, la FCSB, cu noi.

Considerați că e român. Îi dublez, îi triplez salariul. Dacă ne calificăm, îi dau și mai mult de 20.000 (n.r. – de euro). Dar, stai să ne calificăm!”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate.

Latifundiarul din Pipera se află acum într-o campanie de transferuri furibundă. Vrea să îi întărească echipa cipriotului pentru a forţa calificarea în grupele Champions League. A spus că va aduce cel puţin 7-8 jucători la echipă înaintea debutului în preliminariile cupelor europene.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed