Gigi Becali, făcut praf după ultima decizie! Reproşuri dure după ultima decizie. Un fost căpitan al FCSB a dat verdictul

Gigi Becali, făcut praf după ultima decizie! Reproşuri dure la adresa latifundiarului din Pipera după ultima decizie. Un fost căpitan al FCSB a dat verdictul. L-a criticat la scenă deschisă pe patron.

Gigi Becali şi Nicolae Dică au decis să lase 7 titulari acasă. Practic, meciul Silkeborg – FCSB va fi abordat de vicecampioană cu rezervele.

Gigi Becali, făcut praf după ultima decizie!

Strategia celor de la FCSB nu este deloc pe placul lui Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al vicecampioanei. Din lotul deplasat de FCSB în Danemarca lipsesc nu mai puțin de 7 oameni de bază, menajați pentru meciurile de campionat: Compagno, Florinel Coman, Cordea, Tamm, Edjouma, Olaru, Radunovic.

„Avem dorința de a ne califica în cupele europene, dar când ajungem acolo nu tratăm serios. În momentul când ajungem acolo, ne arătăm nivelul, valoarea. Când nu ai 7 jucători, indiferent de motiv, e foarte greu să ai așteptări de calificare în primăvară. E greu să pregătești acest meci, să preconizezi cum va juca echipa și rezultatul pe care îl va obține.

E de înțeles că vrei să urci în Liga 1. Nu văd rostul să mergi în Europa și să nu onorezi competiția. Ne dorim să jucăm în viitor din 3 în 3 zile. Pentru a-i antrena să facă asta, trebuie să joace. Cum e mai ușor? Când faci ceva de multe ori, sau când nu îl faci? Pentru a-i antrena să joace din 3 în 3 zile, trebuie să exerseze”, a declarat Alexandru Bourceanu, în direct la Pro Arena.

Bourceanu o vede pe Sillkeborg drept cea mai slabă exhipă din grupa celor de la FCSB. Acesta spune că echipa lui Dică ar avea șanse mari la calificare dacă i-ar bate pe danezi de două ori.

„Nu bagi cea mai bună echipă în aceste două meciuri, cu cea mai slabă echipă din grupă. Cu două victorii ai avea șansa să mergi în primăvară, performanță pe care nu a mai realizat-o de 5 ani și nu știu când o va mai face.

Când te califici în primăvară, jucătorii câștigă valoare, sunt expuși pe cea mai mare scenă. Prețul și valoarea cresc. Dacă joci în grupe, ai o anumită valorare, dacă joci în primăvara europeană, valoriezi cu 40% mai mult. Dacă te califici în primăvară vei vinde mai bine”, a mai spus Alexandru Bourceanu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari