Gigi Becali face dezvăluirea nopţii! Afacerea de milioane de euro pregătită de şeful de la FCSB. Milionarul a dat toate detaliile

Gigi Becali face dezvăluirea nopţii! Afacerea de milioane de euro pregătită de şeful de la FCSB tocmai a devenit publică. Milionarul din fruntea vicecampioanei a dat toate detaliile tranzacţiei.

Gigi Becali este foarte aproape de a obţine o nouă sumă de bani importantă. Şeful de la FCSB negociază cedarea lui Malcom Edjouma.

Gigi Becali face dezvăluirea nopţii!

Chiar dacă Malcom Edjouma a spus la finalul meciului cu FC Botoşani că nu ştie nimic, Gigi Becali a spus totul. Latifundiarul din Pipera spune că transferul mijlocaşului la Videoton e aproape parafat.

Şefii clubului maghiar au venit să-l vadă pe jucător la meciul FC Botoşani – FCSB 2-3. Chiar dacă acesta nu a fost titular, pare că afacerea este parafată. Ungurii ar oferi un milion de euro, dar Becali ţine la preţ.

Totuşi, afacerea este 90% rezolvată şi jucătorul poate pleca până la finalul anului de la echipă. „Eu ştiu că negociez cu ei, nu că e vândut. Se aşteptau să joace titular, dar le-am spus că nu fac echipa în funcţie de vânzări. Aici nu e talcioc. 1 milion de euro a dat Videoton pe Edjouma, dar eu am cerut mai mult. Ei spun că 90% este rezolvat transferul, să vedem. Eu cred că se face până la urmă cu Edjouma”, a spus Gigi Becali, în direct la Digisport.

Edjouma a marcat un gol în meciul contra celor de la FC Botoşani, dar nu s-a bucurat la reuşita sa. A ajuns la echipa vicecampioană, direct din Moldova. Acum o poate părăsi pe FCSB pentru transferul carierei, la Videoton, în Ungaria.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari