Gigi Becali, dezvăluiri uluitoare despre Dan Şucu! Ce vrea să facă patronul de la Rapid. Va ieşi un scandal uriaş

Gigi Becali, dezvăluiri uluitoare despre Dan Şucu! Ce vrea să facă patronul de la Rapid. Acesta este nemulțumit de banii primiți din drepturile tv. Va ieşi un scandal uriaş. latifundiarul din Pipera a dezvăluit o discuţie de culise.

Gigi Becali îi înțelege nemulțumirea lui Șucu cauzată de banii pe care echipele le încasează din drepturile tv. Patronul giuleștenilor spune că sumele trebuie să fie mai mari

Gigi Becali, dezvăluiri uluitoare despre Dan Şucu!

Patronul Fcsb-ului a făcut un anunţ surprinzător despre Dan Şucu. Latifundiarul susţine că Dan Şucu e nemulţumit de banii pe care echipele mari le încasează din drepturile TV.
Becali dezvăluie ce a vorbit cu Dan Şucu și susține că are dreptate dar i-a transmis că nu se va implica în această luptă.

„Şucu o să vezi, se va răzvrăti, că e băiat deştept. Nu pot să spun de ce, el acum a încercat nişte lucruri, m-a contactat. În viitorul apropiat se va răzvrăti şi va cere nişte drepturi, care sunt legitime (n.r: legat de drepturile TV). El spune aşa, ‘Dom’le, 1 milion de euro, să se împartă în funcţie de audienţă’. Eu i-am spus în felul următor: ‘Că eşti prietenul meu, te susţin, dar nu îmi cere să fac tam-tam pe asta că ne facem de râs’.

El zice aşa: ”Creăm un precedent. Avem 10 cluburi care votează asta” Procedăm ca Burleanu, aplicăm tirania. Nu vreau să facem asta, şi nu vreau să faci nici tu, că eşti prietenul meu. Dacă ne apucăm să luăm 10 voturi, aplicăm tirania. Îi instigăm pe ăia săraci contra bogaţi. Tirania majorităţii împotriva minorităţii.

Tiran nu am fost, nu vreau să fii nici tu. El nu şi-a dat seama. Acum nu se poate face nimic. Când vin drepturile TV, următoarea negociere, cerem 10 milioane în plus. Că putem să cerem, că îi merităm. Şi cu ăia 10 milioane euro în plus negociem să se ia pe audienţă.

Ce s-a împărţit acum nu putem să ne întoarcem. Putem să mergem în instanţă, numai că noi am fost de acord”.

Becali, sfat pentru Dan Șucu!

”I-am zis: ”Băi, Dane, trebuie să ne sacrificăm”. El nu e de acord cu asta, el e de om de afaceri. Nu îl scoţi din ale lui.

Urmează o răzvrătire împotriva la astea (n.r. drepturile TV). Eu te susţin cu vorba, dar în luptă nu intru cu tine în astea. Pentru că nu-l câştigăm şi nu-mi place felul, cu precedent.

Cred că l-am convins pe Dan că aşa este, nu au oamenii bani. Nu mai poţi să joci cu ei, se desfiinţează fotbalul.

El zice că să nu mai dea primăriile bani”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Play-off-ul Superligii continuă în weekend cu derby-ul FCSB-CSU Craiova, duminică 7 aprilie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed