Gigi Becali declanşează un scandal uriaş! Acuzaţii devastatoare la adresa celor de la CFR Cluj. Cine i-ar ajuta să câştige titlul

Gigi Becali declanşează un scandal uriaş! Acuzaţii devastatoare la adresa celor de la CFR Cluj, la scurt timp după derby-ul cu FCSB. Latifundiarul din Pipera a recunoscut cine i-ar ajuta pe ardeleni să câştige titlul.

Gigi Becali, reacție dură după remiza din Gruia! Atac fără precedent la adresa lui Neluțu Varga. Omul de afaceri nu s-a mai abținut.

Gigi Becali declanşează un scandal uriaş!

FCSB a remizat în Gruia, duminică seară, 1-1 cu CFR Cluj, în cadrul etapei #19 din Superliga!

Gigi Becali a analizat derby-ul și a transmis un mesaj la adresa patronului rivalei, Neluțu Varga.

„Îi bate Sepsi, face Dumnezeu dreptate. Ei sunt obișnuiți ca atunci când Steaua (n.r.FCSB) e arbitrată corect sau primește un 11, ei sunt obișnuiți să nu primească. Și dacă primește înseamnă că e furăciune.

Când sunt arbitrați corect înseamnă că am furat. Ei sunt obișnuiți invers. Păi și atunci obișnuița a devenit fire la ei și înseamnă că Steaua (n.r.FCSB) nu trebuie să fie arbitrată… cum să zic să nu mă cheme la comisii… Trebuie să fie greșeală. Cum să pronunți furat? Nu ți-e rușine? Vrei să fi chemat la comisii? E greșeală, mă, nu furăciune, mă!”, a spus patronul FCSB la Fanatik.

„Inventează legi ca să contracareze dreptatea și adevărul!”

Omul cu banii de la FCSB a ironizat legăturile pe care finanțatorul ardelenilor le are cu Vasile Dîncu și Marcel Ciolacu.

„Cu CFR ne batem. El are oricum echipă tare. Spune-i că vreau să mă lupt cu el, noi doi, dar nu și cu Dîncu și cu Burleanu că nu pot. Nu pot, nu pot.

Gigi și Ciolacu, doi corecți, drepți, împotriva la trei care sunt foarte corecți în întuneric. Păi ce să faci, bă? Tupeul pe care îl au ei, după ce fac ce fac, ei vorbesc de integritate. Bă, tu-ți dai seama ce tupeu au?! Domne, facem o comisie de integritate, el, Burleanu, acuma.

Și atuncea zice: ‘Băi, aaaaaa… Păi ce, ești împotriva noastră? Eu sunt Stalin. Ești împotriva mea îți bag integritatea mă!’. Îți dai seama ce au inventat ei. Așa sunt mondialiștii ăștia. Inventează comisii, tot felul de libertăți, de lucruri, ca să strice ordinea.

Și prin lucruri inventate de ei pot să facă dezordine. Dacă vrei să faci ordinea, te cheamă pe la comisii. N-ai văzut cu vaccinul? Stai, domne, cutare, nu intri, nu mai ai voie să mănânci, nu mai ai voie să intri colo, că te bag la pușcărie dacă ești împotriva vaccinului.

Așa fac și ei. Mondialiștii ăștia au o școală de-aia făcut pe-acolo pe la Frankfurt, care găsesc comisii, inventează legi ca să contracareze dreptatea și adevărul!”, a încheiat discursul Becali.

FCSB va primi vizita celor de la FC Hermannstadt, sâmbătă seară, de la ora 20.00, pe Arena Națională!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed