Gigi Becali, de nerecunoscut! Nu l-ai mai văzut aşa niciodată. Unde a fost surprins latifundiarul din Pipera / Foto

Gigi Becali este de nerecunoscut! Nu l-ai mai văzut aşa niciodată. S-a aflat unde a fost surprins latifundiarul din Pipera. La prima vedere a imaginii de mai jos nici nu-ţi dai seama unde se află milionarul.

Gigi Becali este recunoscut pentru apropierea sa de Biserică. La finalul săptămânii trecute, şeful celor de la FCSB a fost de negăsit.

Gigi Becali, de nerecunoscut!

Abia acum s-a aflat unde a fost Gigi Becali. După cum se vede în imaginea de mai jos, latifundiarul din Pipera a fost la un eveniment extrem de important al Ortodoxiei. Milionarul a fost prezent, din nou, la Muntele Athos. De această dată, Becali a participat la deshumarea trupului lui Dionisie Ignat.

De altfel, atunci când a fost întrebat în direct dacă s-a uitat la meciurile echipei naţionale de săptămâna trecută Becali a recunoscut că nu.

România a avut meci amical cu Moldova şi a câştigat cu 5-0. De asemenea, preferatul lui Becali, Tavi Popescu a marcat în meciul tricolorilor mici. „Am fost la muntele Athos că a fost o canonizare. Nu mă uit eu la echipa naţională că nu mă interesează. Dacă ştiam că joacă Tavi Popescu la tineret mă uitam, dar am uitat. Mă uit la echipa naţională doar când ştiu că plutesc banii. Când se discută de vânzarea lui, a unui jucător, mă uit. În rest, nu mă uit că nu e jucătorul meu”, a spus omul cu banii de la FCSB.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Alertă la Campionatul Mondial: Kylian Mbappe s-a accidentat/ FOTO

Echipa națională a Franței pare blestemată la acest Campionat...

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după egalul cu Chindia. Jucătorii, criticaţi dur

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după...

Parteneri
Recomandari