Gigi Becali, contrat de unul dintre favoriţii săi! Bănel Nicoliţă nu a mai suportat şi a spus totul: ‘Îi ţine de 3 luni în spate’

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a fost contrat de unul dintre favoriţii săi! Bănel Nicoliţă nu a mai suportat şi a spus totul. Acesta s-a supărat după ce latifundiarul din Pipera i-a criticat pe Andrei Cordea şi Andrea Compagno.

Gigi Becali a fost mulţumit de victoria celor de la FCSB cu Botoşani, dar i-a criticat pe unii dintre jucători.

Gigi Becali, contrat de unul dintre favoriţii săi!

Bănel Nicoliță, fost jucător la FCSB, nu este de acord cu afirmaţiile lui Gigi Becali. Acesta le-a luat partea lui Andrei Cordea și Andrea Compagno. „Cordea și Compagno au o mare problemă. Ei au concurenți. În Omrani am văzut deja un alt jucător. A jucat foarte repede, e cel pe care l-am dorit tot timpul. Și Cordea are o mare problemă. Miculescu a intrat și s-a văzut”, a declarat Gigi Becali, în direct la Pro Arena.

Bănel Nicoliță l-a contrat pe fostul său patron. „Cordea îi ține de 3 luni de zile în spate. Și Octavian Popescu, acum, de când și-a revenit. Ultimele trei meciuri. S-a cunoscut în meciurile cu Rapid, cu Craiova în care au făcut meciuri foarte bune. Dacă nici Cordea nu mai e fotbalist. Compagno la fiecare meci marchează.

Fără Cordea și Compagno nu văd echipa. Ei sunt baza. Sunt motoarele echipei. Cordea a fost cel mai bun. Sincer, îți spun. Cred că toți sunt de acord cu ce spun eu. Jucătorul care a fost determinant la echipă. Toate rezultatele pozitive care au venit au fost datorită lui”, a declarat Bănel Nicoliță, conform fanatik.ro.

Italianul Andrea Compagno a marcat şi în meciul cu FC Botoşani. De fapt, italianul este golgeterul vicecampoanei, dar şi al Superligii. Acesta a venit în septembrie la FCSB. Becali l-a cumpărat de la FCU Craiova cu 1,5 milioane de euro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari