Gigi Becali are un nou jucător preferat. Avertismentul transmis lui Nicolae Dică. Pe cine a dat afară omul de afaceri

Gigi Becali a remarcat un jucător în meciul pe care FCSB l-a jucat cu Chindia Târgoviște în etapa a cincea din Superligă și are un mesaj clar pentru Nicolae Dică și Mihai Stoica.

„Mai este Pantea, eu nu am știut de el. Le-am zis lui Dică și MM: ‘Bine, mă, noi avem acolo o bijuterie, ăla este diamant și voi îl lăsați acolo degeaba?!”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.

Jucătorul de 18 ani este fundaș dreapta, dar la meciul cu Chindia a jucat fundaș stânga.

Becali a dat afară un jucător după meciul cu Chindia

Omul de afaceri a anunțat că Rachid Bouhenna l-a dezamăgit și că a fost dat afară după meciul cu Chindia Târgoviște. Becali vrea să-i rezilieze algerianului cât mai repede contractul. Fotbalistul a jucat patru meciuri pentru FCSB de la începutul sezonului.

„Vom cumpăra încă 2-3 jucători. Vom aduce atacant și fundaș central că avem doar 2. Dacă se accidentează ăia doi, nu avem cu cine să jucăm. Bouehnna nu mai vede iarba în viața lui. I-am zis lui MM ce îi dai, ce nu-i dau și să plece.

Cu Chindia Buehnna a distrus meciul. La primul gol i-a zis adversarului ‘Ia mingea, că mie nu îmi place, să dai tu gol!”, asta după ce a distrus meciul cu Rapid. Un jucător greșește… dar atât timp cât distruge echipa. La revedere, aici la FCSB cumpără lumea bielete într-o oră. Mingea trebuie să fie numai la mine. Așa trebuie!”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari