Gigi Becali are tupeu! Ce a putut spune despre rivalele din Superliga. Afirmaţiile care vor stârni un mare scandal

Gigi Becali are tupeu! S-a aflat ce a putut spune despre rivalele din Superliga. Afirmaţiile care vor stârni un mare scandal. Patronul FCSB-ului este convins că odată ce va aduce întăriri la echipă, titlul este asigurat.

FCSB conduce clasamentul din Superliga cu 37 de puncte, la 5 puncte de ocupanta poziției a 2-a. Din acest motiv Gigi Becali este convins că titlul de campioana României este asigurat FCSB-ului.

Gigi Becali are tupeu!

Gigi Becali a transmis ca echipa trebuie să se distreze de acum înainte, deoarece diferența de puncte dintre FCSB și ocupanta locului al doilea este una destul de mare. Mai ales că acesta va aduce doi mari jucători în iarnă, în perioada de mercato, iar lucrurile vor fi mult mai ușoare.

”Păi în lupta la titlu ai acum 5 puncte față de locul 2. Față de Craiova ai 8 puncte. Până la final ai posibilitatea să te duci la 12 puncte, 8-10 puncte, și să faci 5 puncte înjumătățite.

Când ai 5 puncte înjumătățite, că ai echipa pe care o ai, nu mai este teamă. Adică trebuie să distrezi cu ei. Așa ar fi normal. Chiar dacă pierzi un meci, rămân două puncte. Adică nu mai există presiune, normal, trebuie să distrezi.
Atunci, păi iau eu în iarnă un atacant și un optar și așa vom face. Ne vom distra”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Becali vrea un atacant de la PAOK

Potrivit DigiSport, Gigi Becali vrea să îl aducă la echipă pe Ally Samatta, jucătorul de la PAOK, pe care este dispus să plătească 800.000 de euro.

Însă, Kostas Petrotos, unul dintre ziariștii care se ocupă de PAOK a declarat că cei din conducerea clubului nu iau în considerare despărțirea de fotbalist. 2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Samatta, potrivit Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed