Gigi Becali, aproape de un nou tun financiar! Afacerea de milioane de euro. Unde ar putea ajunge vedeta celor de la FCSB

Gigi Becali este aproape de un nou tun financiar! Afacerea de milioane de euro este foarte aproape de a fi făcutp. S-a aflat unde ar putea ajunge vedeta celor de la FCSB, Darius Olaru.

Gigi Becali a anunţat, în urmă cu câteva săptămâni, că are o ofertă clară de 6 milioane de euro pentru Darius Olaru. Apoi, a spus că nu mai cedează niciun jucător.

Gigi Becali, aproape de un nou tun financiar!

Glasgow Rangers este echipa care îl vrea cu insistenţă pe mijlocaşul vicecampioanei. Darius Olaru este foarte aproape de a ajunge coleg cu un alt român, Ianis Hagi. Rangers s-a interesat de serviciile lui Darius Olaru la începutul perioadei de mercato, dar suma solicitată de Gigi Becali a fost considerată prea mare de către oficialii echipei din Scoția.

6 milioane de euro vrea Gigi Becali în schimbul lui Olaru, iar acum presa din Anglia spune că scoţienii forţează mutarea. „Darius Olaru a avut un start greoi în 2022/2023, cu o singură pasă decisivă în 5 meciuri de campionat, dar cifrele sale din sezonul trecut arată că are potențialul de a fi o achiziție excelentă.

Precum De Bruyne, care are 123 de pase decisive în 309 de meciuri pentru Manchester City, Olaru este un mijlocaș care are calitatea de a crea ocazii. În sezonul trecut, internaționalul român a marcat 6 goluri și a oferit 12 pase decisive pentru FCSB, în toate competițiile, demonstrând că poate avea un impact decisiv în ultima treime.

Olaru are potențialul de a veni pe Ibrox și de a fi o adevărată amenințare în ofensivă. Astfel, plecarea lui Sakala nu ar lăsa o ‘gaură’ în atac.”, conform footballfancast.com.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari