Gigi Becali, amenințat! Dorinel Munteanu are tupeu. Mesajul care îl va enerva crunt pe șeful de la FCSB

Gigi Becali a fost amenințat! Dorinel Munteanu are tupeu. A apărut mesajul care îl va enerva crunt pe șeful de la FCSB. Ce a putut să spună antrenorul echipei Oțelul Galați, fost angajat al latifundiarului din Pipera.

FCSB se va duela cu Oțelul Galați, în meciul din etapa a 18-a de Superliga. Partida va avea loc duminică, 3 decembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Gigi Becali, amenințat

Înaintea acestei confruntări, Dorinel Munteanu, tehnicianul gălățenilor, s-a declarat convins că echipa lui va câștiga în fața roș-albaștrilor. De altfel, prin această afirmație, antrenorul de la Oțelul Galați a vrut să-i „dea o palmă” lui Gigi Becali.

Asta dat fiind că patronul de la FCSB lansase o serie de ironii la adresa lui Munteanu, după eșecul suferit de Oțelul în meciul cu CSU Craiova, scor 3-1.

„Bine, o să-l bat pe Gigi. Da, mesajul e că o să-l bat pe Gigi la el acasă. Pentru că nu apreciază, Gigi e Gigi, nu apreciază, nu mă cobor la nivelul lui Gigi. O să bat la el acasă”, a afirmat Dorinel Munteanu, conform Fanatik.ro.

Gigi Becali: „El a vrut să și joace, dar nu poți cu jucătorii ăia”

Gigi Becali declarase că Dorinel Munteanu și-a supraestimat jucătorii în partida cu CSU Craiova, cărora le-a impus un stil de joc ce depășește nivelul de pregătire al „roș-alb-albaștrilor”.

„Ai văzut Dorinel Munteanu, ce face la antrenamente, aia joacă. El a vrut să și joace, dar nu poți cu jucătorii ăia, sunt jucători de luptă. Cu Craiova a vrut să-i facă pe jucători Maradona, nu poți să faci așa ceva. A vrut să mai dea, păi stai așa, unde te duci?

A vrut să arate că joacă și fotbal acum. Oricum, a făcut minuni acolo. E om cuminte, îmi place, muncește. Îmi plac oamenii care mizează pe muncă. Muncă, muncă, muncă și iar muncă”, afirmase Gigi Becali, potrivit sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed