Gigi Becali a spus adevărul! De ce l-a vândut, de fapt, pe Andrea Compagno. Totul a ieşit la iveală abia acum

Gigi Becali a spus adevărul! S-a aflat de ce l-a vândut, de fapt, pe Andrea Compagno. Totul a ieşit la iveală abia acum. Latifundiarul din Pipera nu a mai ocolit subiectul și a dat cărțile pe față.

Abia acum după ce Andrea Compagno a fost transferat la o echipă din China, Gigi Becali a spus adevăratul motiv pentru care nu a mai vrut să îl țină pe italian.

Gigi Becali a spus adevărul! De ce l-a vândut, de fapt, pe Andrea Compagno

Totul a plecat de la declarațiile pe care Darius Olaru le-a făcut după meciul din etapa cu numărul 25, cu Sepsi, în care a spus că este de părere că, Andrea Compagno era un pion important pentru echipă la meciul cu Sepsi, de duminică.

În urma declarațiilor făcute de Olaru, Gigi Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a insistat cu plecarea lui Compagno. Nu mai voia să îi prelungească contractul pentru încă doi ani. Latifundiarul din Pipera a considerat că era o risipă de bani.

„Dacă-l mai ţineam (n.r: pe Compagno), trebuia să-i fac din nou contract. Ce rost avea? Am luat 120.000 de euro, sunt bani. Sunt unii jucători care se întreabă de ce-i dau. Mi-e frică, că dacă-i am, îi bag. Dacă nu ştii cu mingea, nu joci.
Trebuia să-i fac al doilea contract, cu 25.000 de euro pe lună. Am salvat 75.000 de euro, plus am luat 120.000 de euro. Nu mai sunt bani? Eu zic că sunt.

(n.r. despre faptul că FCSB nu a avut soluţii pe bancă la meciul cu Sepsi) Nu erau soluţii pentru că eu nu mai iau jucători aşa. Dacă iau aşa cum s-a luat la altă echipă, care credea că a luat cine ştie ce vedete… nu dau nume, în niciun caz nu e vorba de Rapid. Dacă luăm doar aşa vedete, nu mai iau aşa. Aţi văzut azi că nu aveam bancă. La meciul următor o să vedeţi că avem bancă, Luis Phelipe, Baba Alhassan”, a declarat Gigi Becali la orangesport.ro.

Andrea Compagno a fost transferat inițial de la FCU Craiova la FCSB, în luna august a anului 2022, atunci când Gigi Becali plătea 1,5 milioane de euro în schimbul lui. Acum, italianul a fost transferat de la FCSB la Tianjin, pentru doar 120 de mii de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed