Gigi Becali a rămas mască! Ce a putut spune despre finul Mirel Rădoi: ‘Abia acum îmi dau seama!’

Gigi Becali a rămas mască! S-a aflat ce a putut spune latifundiarul din Pipera despre finul său, Mirel Rădoi. Înaintea returului cu cei de la Zorya Luhansk, Becali nu le dădea nicio şansă de calificare celor de la CSU Craiova.

Mirel Rădoi a venit de doar câteva zile la CSU Craiova, după ce Laszlo Balint a fost dat afară, iar faţa echipei s-a schimbat total. Nici Gigi Becali nu se putea gândi la aşa ceva.

Gigi Becali a rămas mască!

Gigi Becali a rămas mască după CSU Craiova Zorya Luhansk 3-0. Noua echipă a lui Mirel Rădoi a întors victoria din tur a ucrainenilor şi este în play-off-ul Conference League.

„M-a surprins calificarea Craiovei. Sunt de 20 de ani în fotbal, dar abia acum îmi dau seama cât de mult contează antrenorul. Diferența asta… E clar, e calificarea lui Mirel Rădoi, e talentul lui de antrenor.

Ei nu aveau antrenor, cu tot respectul pentru Balint. Chiar nu mă așteptam. Îl felicit pe Mirel Rădoi! Da, și la FCSB se vede diferența cu Dică”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Şi Mirel Rădoi era extrem de mulţumit după victoria şi calificarea echipei sale în play-off-ul Conference League. „Toată lumea e fericită, aș vrea ca în primul rând să-i felicit pe jucători. Foarte multă lume s-a îndoit de ei. S-au preconizat foarte multe lucruri, dar aceste lucruri nu sunt adevărate. Atmosfera a fost una senzațională, sentimentul la firul ierbii a fost ca la meciurile naționalei.

Nu aveam multe alte soluții tactice dacă încercam să adoptăm un alt sistem. Dacă i-am fi lăsat să joace, adverarii noștri aveau calitate și puteau să creeze superioritate în orice zone ale terenului”, a spus Mirel Rădoi, după calificarea în play-off Conference League.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari