Gigi Becali a lăsat mască pe toată lumea! Ce a putut spune în direct? Imediat a închis telefonul

Gigi Becali a lăsat mască pe toată lumea! Nimeni nu şi-ar fi putut imagina că poate spune acele lucruri în direct. Imediat după a închis telefonul.

Gigi Becali a făcut o serie de declarații pe care le regretă. Și-a cerut scuze și a anunțat că-și va schimba numărul de telefon. Latifundiarul a vorbit despre fotbal, dar apoi a deviat în politică şi a detonat bomba. A acuzat faptul că sunt interese pentru ca Dinamo să dispară.

Becali a atins însă și subiectul FCSB. Le-a transmis jucătorilor că nu mai acceptă eșecuri cu „echipele mici”. De asemenea, a precizat că e benefic sistemul VAR în Superliga.

„Nu am vrut să răspund, am zis că iar fac păcate, am luat-o de la fotbal și am ajuns să fac păcate mari, să-i judec ba pe ăia cu Statul paralel, ba pe Portocală, ba pe procurori. Nu e mai bine să nu răspund? Dacă nu răspundeam nu judecam, mai bine îmi schimb numărul de telefon. O să vă spună Meme de acum despre toate transferurile…și ce se întâmplă cu Tavi Popescu și cu FCSB.

I-am judecat și pe Nicu Badea și pe toți, deci Doamne iartă-mă! pentru toate păcatele pe care le-am făcut acum. Iertați-mă, că uite m-a luat valul, Doamne iartă-mă!

Să mă ierte și oamenii ăia pe care i-am judecat. Băi, dar ce nebun sunt, nu pot să tac din gură, mai bine închid telefonul” a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari