Gigi Becali a dat marea lovitură! Suma uriaşă pe care tocmai a câştigat-o. Dumitru Dragomir a dat detaliile afacerii

Gigi Becali a dat marea lovitură! Suma uriaşă pe care tocmai a câştigat-o. Dumitru Dragomir a dat detaliile afacerii. Fostul şef al LPF a vorbit despre reuşita latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali tocmai a pus mâna pe o sumă importantă. Milioane de euro sunt la mijloc. Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri din interior.

Gigi Becali a dat marea lovitură!

12 milioane a câştigat Gigi Becali, dintr-o afacere cu un magnat belgian, care vrea să investească în imobiliare. Latifundiarul din Pipera a câștigat o mare parte din averea lui impresionantă din imobiliare și vânzare de terenuri. Nici acum nu se opreşte. A pus mâna pe această sumă după tranzacţia cu un om de afaceri din Belgia.

„Gigi are de partea lui pământul. Ce mare brânză e un complex cu 58 de vile și 24 de apartamente, costă 25 de milioane. Nici nu e mult (n.r. 12 milioane de euro pe care i-au plătit belgienii lui Gigi Becali), i-au dat pe pământ.

Eu nu am nicio valoare și am luat în ultimii doi ani pământ de șase milioane și ceva de euro, darămite ăia care sunt multimilionari. Ce contează 12 milioane la ei? Dacă cumperi pământ de 12 milioane de euro înseamnă că faci construcții de cel puțin 50 de milioane.

Dacă au băgat 12 milioane, scot 30 de milioane de euro. Ce bancă ți-ar da profitul ăsta? Gigi a avut cel mai tare pământ. Dacă eram în locul lui Gigi eram cel mai pricopsit om al tuturor timpurilor post-comuniste din România”, a declarat Dragomir, conform fanatik.ro.

Dragomir nu s-a oprit aici. A dezvăluit adevărata avere a lui Becali. „Gigi a avut pământ de peste 3 miliarde. A cumpărat și cea mai tare societate de construcții din București. El trebuia să nu vândă pământul și să facă 50.000 de apartamente. Dacă câștiga 100.000 pe apartament, câștiga 5 miliarde.

Are o tarla unde fac continuarea drumului Iancu Nicolae, care se va duce până în autostradă. Are 100 și ceva de hectare, acum e 300 de euro metrul pătrat, dar nu vinde pentru că într-un an se face 600. Face 600 de milioane, fără să facă ceva.

Fetele lui sunt spirt, se apucă de construit. I-am zis și eu de multe ori să se apuce, dar nu mă băga în seamă”, a mai spus Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed