Gigi Becali a dat marea lovitură! Dezvăluirea la care nimeni nu se aştepta. Urmează o mutare crucială la FCSB

Gigi Becali a dat marea lovitură! Dezvăluirea la care nimeni nu se aştepta. Urmează o mutare crucială la FCSB. Latifundiarul din Pipera face o adevărată revoluţie la vicecampioană.

Gigi Becali îi face echipă de titlul lui Elias Charalambous. Latifundiarul din Pipera a perfectat o mutare importantă la FCSB.

Gigi Becali a dat marea lovitură!

Gigi Becali a dat prima lovitură pe piaţa transferurilor. Patronul celor de la FCSB ar fi semnat deja cu un fundaş dreapta de 23 de ani. Nana Antwi este jucătorul care ar urma să joace la vicecampioana României, conform fanatik.ro.

Sursa citată spune că fundaşul ghanez a bătut palma cu Gigi Becali şi urmează să fie anunţat oficial la FCSB pe 1 ianuarie. Jucătorul este legitimat în prezent la FC Urartu şi s-a remarcat chiar împotriva Farului lui Gică Hagi.

Antwi chiar a şi marcat în returul din Armenia şi i-a atras atenţia lui Gică Hagi. Gigi Becali i a reuşit să le ia faţa celor de la Farul. Nana Antwi mai avea contract cu armenii până în vara anului viitor. Are o cotă de piaţă de 250.000 de euro. „E de culoare și este și creștin. Nu vreau să-ți spun eu, păi dar nu e atacant, o să vedeți, da? Are o viteză, e ca viteza luminii. Acum nu vă mai dau semnalmente, după se prinde cineva.

Mai e o echipă în România care l-a vrut și se prinde. Acesta vine în iarnă, d-aia nu pot să vă spun„, declarase Gigi Becali în luna octombrie.

Antwi a mai jucat de lungul carierei pentru Young Wise FC, Lori Vanadzor, Lille B şi FC Urartu. În acest sezon a jucat în 21 partide din toate competiţiile şi are 2 goluri şi 3 pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed