Gigi Becali a dat lovitura! Suma uriaşă pe care a câştigat-o la meciul cu Rapid. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Gigi Becali nu a fost mulțumit de evoluția roș-albaștrilor din derby-ul cu Rapid! Formația a înregistrat o remiză, 2-2, sâmbătă seară și a pierdut oportunitatea de a fi numită campioană, matematic, încă din etapa #5 din play-off. Chiar și așa, omul de afaceri a zâmbit cu jumătate de gură, pentru că tocmai a încasat jumătate de milion de euro, la finalul partidei.

Duelul dintre liderul Superligii și rivala din Capitală a înregistrat o prezentă majoră pe  Arena Națională. Nu mai puțin de 45.143 de mii de suporteri au urmărit duelul din tribune, iar Becali a aflat ce suma îi va reveni în conturi, în urma vânzării biletelor.

Gigi Becali a dat lovitura!

Conform Fanatik, FCSB va încasa aproximativ 400.000 de euro, cu mult peste totalul costurilor de închiriere a arenei și organizare a partidei, 60.000 euro.

Titlul competiției interne și medaliile vor fi înmânate abia la finalul ultimului duel din Superliga. Prin urmare, FCSB se așteaptă la o prezență masivă din partea suporterilor, pe stadion, la duelul direct de titlu dintre roș-albaștrii și CFR Cluj (11 mai, 18.00).

Această partidă va aduna, fără dar și poate, peste 50.000 de spectatori. Ceea ce înseamnă că Gigi Becali va mai încasa încă o jumătate de milion de euro.

Până la finalul sezonului, FCSB se va mai duela pe teren propriu doar cu Farul Constanța, pe 27 aprilie, de la ora 20.30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed