Gigi Becali a confirmat. Florinel Coman, recuperare miraculoasă. Revine la meciul cu Dunajska Streda

Florinel Coman s-a accidentat în meciul Dunajska Streda – FCSB 0-1. Diagnosticul a fost ruptură musculară de 18 centimetri.

Imediat fotbalistul a fost trimis la „vraciul” Marijana Kovacevic, la Belgrad, pentru a se recupera. Vineri a început ședințele de terapie și spre surprinderea tuturor, Coman poate reveni pe teren peste două zile. După trei ședințe de terapie, fotbalistul a făcut o radiografie, iar rezultatul a fost uluitor. Leziunea mai avea doar 5 centimetri. Astfel, Coman va fi prezent la meciul cu Dunajska Streda, joi, 11 august.

„Florinel Coman joacă joi. E un miracol ce s-a întâmplat acolo la Marijana. Și ea a zis că de când este nu a mai văzut așa ceva, adică o vindecare atât de rapidă”, a anunțat Becali la Pro Arena.

Nicolae Dică, după accidentarea lui Coman

„Florinel Coman are ruptură, cred că va sta între 5 şi 6 săptămâni. A făcut RMN, din păcate l-am pierdut pentru o perioadă mai lungă. Mă gândeam că nu va fi ruptură după discuţia pe care am avut-o cu el la pauză.

Din păcate are acest lucru. Dar el a mai trecut prin astfel de momente, trebuie să devină mai puternic, să intre mai repede în echipă”, spunea Nicolae Dică, după accidentarea lui Coman.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari