Gică Popescu îi dă lecții Simonei Halep! Ce este obligată să facă sportiva. Doar aşa poate ajunge în top

Gică Popescu a vorbit despre problmele Simonei Halep. Fostul internațional este convins că aceasta ar putea reveni în topul celor mai bune jucătoare.Trebuie însă să facă un efort uriaș.

Simona Halep a jucat doar două meciuri după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj. S-a accidentat însă și nu a mai putut participa la niciun turneu. Va fi însă pe teren la un turneu demonstrativ unde face pereche cu Andrei Pavel.

Gică Popescu, sfaturi pentru Simona Halep

Dubla campioană de Grand Slam este obligată să revină la forma caree a consacrat-o dacă vrea să mai ajungă în elita tenisului. Halep a jucat două meciuri de la revenire, la Miami, undee a fost învinsă în primul tur, și la Paris unde a abandonat.

„Nu va fi simplu. A stat aproape doi ani deoparte. Eu nu am o problemă legată de capacitatea tehnică a Simonei. Din punct de vedere fizic ea întâmpină probleme. S-a antrenat, dar competiţia e cu totul şi cu totul altceva.

Dacă ea va rezista fizic, sunt convins că va reveni la nivelul la care se afla înainte de suspendare. Un tenis fără Simona e atât de sărac. Eu o aştept cât mai repede pe teren, pentru că cu ea e altceva”, a spus Gică Popescu, pentru Antena Sport.

Fostul lider mondial a amânat revenirea

Simona Halep a dezvăluit pentru sport.ro de ce și-a amânat revenirea.

„Am ceva probleme la genunchi. Nu știu încă exact ce am de făcut și ce se întâmplă. Am de așteptat niște rezultate și după voi lua o decizie să văd ce fac și când revin.

Este gravă, pentru că se umflă. Am ceva lichid tot timpul după ce joc meci oficial. Când joc la antrenamente nu am probleme, dar la meci oficial mă deranjează un pic Doctorii spun că nu este atât de gravă, pentru că au fost multe lucruri mai mai grave de acest gen de accidentare, dar trebuie să am răbdare, că nu mai sunt nici așa de tânără.

Totuși, articulațiile mele sunt uzate, după 20 de ani de sport, și trebuie să am răbdare”, a declarat Simona Halep

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed