Gică Hagi se va infuria teribil: `Farul Constanţa nu are nicio şansă să scape de excluderea din Europa`

Sezonul trecut, Gică Hagi a schimbat denumirea echipei pe care o patronează, Viitorul Constanța în Farul Constanța.

Federația Română de Fotbal a decis la începutul sezonului trecut să nu acorde licență pentru Europa echipei lui Gică Hagi.

Gică Hagi speră că va duce Farul în Europa

Această decizie nu l-a afectat pe ”Rege” deoarece poziția în clasament nu a fost niciodată una care să îl facă să spere la cupele euorpene.

În acest sezon, situația este cu totul alta. Farul Constanța este pe primul loc. iar Gică Hagi a atacat decizia FRF la TAS.

Un proces urmând să aibă loc în luna decembrie, atunci când vom ști exact dacă Farul are sau nu drept să joace în Europa.

Marcel Pușcaș nu vede cu încredere șansele Farului la TAS și crede că ”războiul” lui Hagi este pierdut înainte să aibă loc.

În sfârșit, Gică Hagi își asumă dorința de a câștiga al doilea titlu. A început să lupte, dar, din păcate, nu va putea participa în cupele europene. Nu au nicio șansă, din punctul meu de vedere. Din ce am înțeles, Viitorul Constanța a intrat în acționariatul Farului. Este un club nou-nouț, era un club de divizia B, în loc să ia doar numele de la Farul și să îl pună la Viitorul.

Farul Constanța nu are șanse să joace în Europa

Dacă Viitorul Constanța intră în Farul Constanța, dacă ar fi devenit asociată acolo, înseamnă că a intrat asociat la un club de Divizia B, numit Farul Constanța. Revenim la Federație, care nu trebuia să permită treaba asta. Hagi avea nevoie de un singur lucru: de nume, să se numească Farul Constanța. Din punctul meu de vedere, e cauză pierdută.

Erau două entități: Viitorul a intrat în Farul. Farul Constanța era echipă de Liga 2. Farul era nume, brandul, probabil că e vorba de relația cu primăria, cu stadionul.

D-aia nu i-au lăsat să participe anul trecut, nu au primit licența. La ei în documente nu apar și trei ani nu au voie să participe în cupele europene, cum nici CS U Craiova nu a avut voie să intre în Divizia A sau să participe în cupele europene.

Farul l-ai pus din B în A. La ora asta, în Liga 1, participă Farul Constanța, care anul trecut a fost în Divizia B. Pe scurt asta este. Să dea Dumnezeu să câștige la TAS, dar eu mă îndoiesc”, a spus Marcel Puşcaş, citat de sport.ro.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari