Gică Hagi pune presiune pe Edi Iordănescu! Obiectivul tricolorilor la EURO 2024. Este obligatoriu să-l îndeplinească

Gică Hagi pune presiune pe Edi Iordănescu. Antrenorul celor de la Farul a vorbit după meciul Generației de Aur, de pe Arena Națională, despre obiectivul tricolorilor la EURO 2024.

„Regele” are încredere că tricolorii vor face o figură frumoasă la Campionatul European din Germania, acolo unde naționala României face pate din grupa E, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina.

Gică Hagi, despre obiectivul tricolorilor la EURO 2024

Gică Hagi așteaptă să vadă naționala României la Euro. Fostul internațional are încredere în jucătorii aleși de Edi Iordănescu și are un sfat pentru aceștia.

Antrenorul spune că Naționala României poate câștiga clar primele două meciuri, cu Ucraina și cu Belgia 5 zile mai târziu. Tricolorii debutează la EURO 2024 pe 17 iunie, la Munchen.

„Întăresc încă o dată ideea pe care o am. Avem o echipă foarte talentată, nu degeaba am ajuns și la Campionatul European. Avem încredere mare, cred că trebuie să alerge de două ori mai mult fără minge. Fotbal cu mingea știu.

Dacă vor sta bine în teren pot face rezultate surprinzătoare, am încredere că vor trece de grupe și vor face ce au făcut la U21 (n.r. – naționala României U21 a ajuns în semifinalele Euro 2019), cam acolo cred că se va întâmpla, cred că primele două meciuri o să câștige”, a spus Hagi, după meciul Generației de Aur.

„Sper ca naţionala noastră la EURO să obţină ce am obţinut noi la Mondial”, a transmis și Dorinel Munteanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed