Gică Hagi nu s-a abținut. A făcut o criză de nervi după remiza cu CFR Cluj: ‘Ce vreți să facem? Respectați-ne!’. Video

Gică Hagi a fost un pachet de nervi după ce Farul Constanța a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu CFR Cluj din Cupa României.

Tehnicianul a făcut o criză de nervi chiar în timpul interviului și a țipat în direcția reporterului. Se pare că s-a supărat pentru că niciun fotbalist de-al său nu a fost chemat să vorbească după meci.

„Cum vine un jucător de la ei să vorbească aici și de la noi nu? Ce, ai mei nu au ce zice?. Dacă lor le spuneți asta, să vină aici, nouă de ce nu? Ce, vă e frică că spune ce s-a văzut? Jucătorul meciului e jucătorul meciului! Apoi trebuie să vină câte unul de la fiecare echipă. Trebuie să spună și jucătorul nostru ce a simțit. De ce să nu vină și la noi căpitanul?

Mie mi s-a comunicat că doar eu trebuie să vin să vorbesc. Noi suntem nimeni… suntem Farul. Hai, spune-mi ce vrei să zic! E lipsă de respect față de munca pe care am depus-o. Mă scuzați, dar nu mai pot. Ce? Vreți să stăm drepți cum vreți voi? Ce vreți să facem? Suntem în România și trebuie să acceptăm.

Respectați-ne! Cât suntem acolo, respectați-ne! Ce a fost, a fost. Cine-s eu? Totul s-a întâmplat pentru că am luat roșu! Nu a fost fault! Acel jucător a jucat tot meciul, iar noi am avut un om în minus. Nici măcar nu s-a dus să verifice faza!

Eu, din ce am văzut, jucătorul advers a jucat tot meciul. A făcut regia cu targa. După s-a întors și a jucat. Dacă îl atinge, nu e roșu. Contează intensitatea. Nici n-am văzut faza, doar ce am remarcat că a jucat 90 de minute. La noi orice e posibil.

Trebuie să tac, să îmi fie frică să zic ceva. Dacă și ofițerul meu de presă e cu voi… să nu vorbească nimeni de la Farul? Lasă, iese Hagi și vorbește. Faceți-mă cum vreți. Nu faceți bine, de aia o luăm în jos”, a țipat Hagi în timpul interviului.

Distribuie articol:

2 COMENTARII

  1. Gica, saracu, face mereu crize de nervi cand copiii aia ai lui dau cu bota in balta. A fost o intrare criminala ! Nu ai ce crize sa faci. Prea ii cata toata lumea in struna lu’ Hagi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari