Gică Hagi nu este pe deplin mulțumit de elevii săi: `Din păcate echipa nu e la potențial maxim`

Farul Constanța a învins catergoric în deplasarea de la Petrolul, scor 3-1, și s-a desprins în fruntea clasamentului din Liga 1.

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanța, a analizat succesul echipei sale și a vorbit și despre jucătorii convocați la loturile naționale.

Gheorghe Hagi are așteptări mai mari de la elevii săi

”Regele” este mulțumit de victoria echipei sale care o menține pe Farul în fruntea Ligii 1, însă este de părere că elevii săi mai au multe imbunătățit și încă nu joacă la nivelul așteptat de toată lumea.

„Sunt fericit, în deplasare, cu o echipă foarte bună care ataca pozițional foarte periculos. Știam că noi trebuia să ne impunem, să construim, să avem o circulație bună a mingii. Din păcate, s-a întâmplat la fel ca la Craiova, am căzut o repriză. Era normal la un moment dat, am încercat să conservăm rezultatul. Știam că întâlnim o echipă foarte bună la faze fixe.

Am luat gol la fază fixă. Știam că Petrolul e puternică acasă și sunt 3 puncte importante. Din prima zi v-am spus că avem o echipă talentată, din păcate nu e la potențial maxim. Nu arătăm încă asta, mai avem nevoie de timp. Din punct de vedere fizic trebuie să avem o condiție foarte bună”

Întrebat despre jucătorii convocați la loturile naționale, Gică Hagi a spus:

”Nu mă bag, nu e problema mea cine se duce. Selecția o fac ceilalți. Mă bucur pentru cei care se duc la lot. Nu lucrez la echipa națională, reprezint Farul. Întrebați-i pe cei de la națională, ei trebuie să anunțe. Știu câți se duc la celelalte naționale, nu la cea mare”, a spus Gică Hagi la Orange Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari