Gică Hagi îşi pierde vedetele! Jucătorul care nu mai vrea să rămână la Farul. Dezvăluiri de ultimă oră din interiorul clubului

Jucătorii lui Gică Hagi nu mai vor să rămână la Fraul. Dezvăluiri de ultimă oră din interiorul clubului. Internaționalului din Benin refuză să își semneze prelungirea contractului.

Farul se află pe locul 5 din clasamentul play-off-ului din Superliga și are adunate 25 de puncte. David Kiki și Constantin Budescu au fost scoși din lotul echipei în play-off, se pare că fundașul echipei nu vrea să mai continue.

Gică Hagi îşi pierde vedetele!

Se pare că, Kiki nu vrea sub nici o formă să își prelungească contractul care expiră la finalul acestui sezon. În condițiile în care, acestuia i s-a oferit un salariu mai mare decât ca până acum, doar că el a cerut mai mult.

Kiki a semnat deja cu o altă echipă, din Bulgaria, cel mai probabil cu liderul Ludogorets, potrivit gsp.ro.

Kiki a mai jucat în campionatul din Bulgaria, pentru PFK Montana și FK Arda Kardzhali, de unde a fost transferat la Farul.

61 de meciuri a adunat Kiki în 2 sezoane la Farul, reușind un gol și două pase decisive

Soarta lui Constantin Budescu, rezultatul evoluțiilor slabe

Constantin Budescu, în schimb, a fost scos din lotul celor de la Farul din cauza evoluțiilor slabe, dar și a comportamentului arătat de acesta la antrenaente.

În ultimele 4 meciuri, acesta a jucat doar 27 de minute. Acesta este la echipă la începutul acestui sezon și a marcat de 6 ori, având de astfel si 6 pase decisive.

Serviciile acestuia nu au fost apreciate nici de suporterii Farului, care l-au contestat. La finalul sezonului, când contractul îi va expira, va pleca de la echipă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed