Gică Hagi face anunţul serii! Dezvăluiri după victoria cu CSU Craiova: ‘E bine că am câştigat’ + Obiectiv clar al Farului pe final de sezon

Gică Hagi face anunţul serii! Dezvăluiri după victoria cu CSU Craiova. Farul a dat lovitura în deplasare şi a intrat în lupta pentru podium, dar şi pentru un loc de play-off. S-a apropiat la două puncte de locul secund.

Gică Hagi era în culmea fericirii după CSU Craiova-Farul 1-2. A spus clar că vrea locul 2 pentru echipa sa la finalul play-off-ului de Superliga.

Gică Hagi face anunţul serii!

„Când eşti în play-off important e să marchezi şi să joci fotbal. Trebuie să menţii spriritul pozitiv şi să joci. E bine că am revenit de la 0-1. Repriza a doua am scăzut, dar ne-am apărat. E bine că am câştigat. Această victorie ne dă încredere mai multă şi vom vedea. La Cojocaru e bine că a dat gol”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Gică Hagi a vorbit şi despre autorul celor două goluri, Cojocaru. Îşi atenţionează însă jucătorii. Trebuie să câştige şi cu CFR Cluj pentru a spera la locul secund. „Are nevoie de continuitate că fizic nu e la nivelul primei ligi. O duce 45 de minute la nivelul primei ligi. Arată bine şi jucăm bine. În seara asta am fost mult mai eficienţi. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu CFR Cluj, dar sperăm să îi batem”, a mai spus Hagi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed