Gesturi incredibile ale Simonei Halep! Fanii româncei au rămas mască: ‘Ea are obiceiul ăsta’ / Foto

Gesturi incredibile ale Simonei Halep! Fanii româncei au rămas mască. Totul s-a întâmplat chiar înaintea procesului de dopaj. Un om foarte apropiat româncei a fost scos de la prieteni de către jucătoare.

Simona Halep surprinde pe toată lumea în plin scandal de dopaj. Jucătoarea a fost depistată pozitiv la US Open şi urmează să fie judecată de un tribunal independent.

Gesturi incredibile ale Simonei Halep!

Simona Halep a petrecut câteva zile de vacanţă în Grecia. Acum, două gesturi ale româncei i-au lăsat mască pe toţi. Mai întâi, aceştia au rămas fără cuvinte când au văzut că românca i-a dat unfollow pe Instagram lui Darren Cahill.

Antrenorul a fost trup şi suflet alături de româncă atunci când a izbucnit scandalul. A şi vizitat-o în România. Printre cele 25 de persoane urmărite de Halep în acest moment pe Intagram se numără actualul antrenor, Patrick Mouratoglou, fratele ei, Nicolae, Benoit Paire sau prezentatorul TV Andi Moisescu, dar nu și Darren Cahill.

„De ce i-a dat unfollow lui Darren?”, a întrebat un utilizator din SUA, iar o fană din România a replicat „Nu am nicio idee! Ea are obiceiul de a le da unfollow oamenilor!”. „Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona Halep, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de 6 ani.

În primul rând, și cel mai important, NU există nicio șansă ca Simona să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Niciuna. Zero. Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume. Simona spunea mereu «Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal. Dacă nu ești sigur, nu îl iau»”, a fost o parte din mesajul de susținere scris de Cahill pentru Halep.

Apoi, Halep a postat o imagine superbă, cu un brad de Crăciun. Deşi împodobirea bradului se face în seara de 24 decembrie, românca a luat-o înainte.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari