Gestul uriaş al lui Gigi Becali! Ce a putut să facă latifundiarul din Pipera. Dezvăluiri incredibile despre gestul milionarului

Dezvăluiri incredibile despre gestul uriaș pe care Gigi Becali urmează să îl facă! Latifundiarul din Pipera s-a decis să ajute oamenii care au nevoie. Șeful de club a dat toate detaliile.

Gigi Becali a plătit o sumă incredibilă pentru a construi o biserică în Pipera, iar acesta nu se oprește aici. Patronul roș-albaștrilor vrea să cumpere un lanț de farmacii.

Gestul uriaş al lui Gigi Becali!

Potrivit declarațiile de patron, la romaniatv.net, acesta are de gând să cumpere un lanț de farmacii pe care vrea să îl deschidă chiar lângă biserică, dar și o clinică.

Gigi Becali vrea să îi sprijine pe nevoiași și promite că nu va avea un adaos mai mare de 10%.

„Aici va fi o clinică, spital, adică va deservi bisericii. Spital, nişte aparate, CT (n.r. computer tomograf)… ca să nu mă mai duc eu în altă parte. Şi probabil jos o farmacie, pentru că vreau să cumpăr şi un lanţ de farmacii. Ca să nu mai vândă ei… face medicamentul 100, ei îl vând cu 500. Eu îl iau cu 100 de lei şi în vând cu 110 lei.

(Reporter: Tot pentru oameni nevoiaşi, numai la ei vă gândiţi…) Numai pentru oameni e făcută asta, altceva nimic. Ce mă interesează altceva? Am aproape 66 de ani, ce îmi mai trebuie mie? Mai am eu nevoie?! Cât mi-a dat Domnul”, a declarat Gigi Becali.

Doar pentru amenajarea interiorului bisericii pe care o ridică în Pipera, latifundiarul a plătit 6 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed