Gestul uluitor al unui tricolor! Tatuajul pe care şi l-a imprimat pe inimă. Edi Iordănescu va fi uimit / Foto

Vasile Mogoș a uimit cu gestul său, la scurt timp după eliminarea României de la Campionatul European din Germania! Tricolorul lui Edi Iordănescu și-a inscripționat cel mai înduioșător mesaj, pe piele, în dreptul inimii.

Mogoș a fost titular în partida disputată de către echipa noastră națională contra Olandei, ce a contat în faza optimilor la EURO 2024! Fundașul celor de la CFR Cluj a fost înlocuit în minutul 38 al partidei, de către Bogdan Racoviţan.

Un nou tatuaj pentru Vasile Mogoș!

Mogoș și-a tatuat „Generația de Aur”, în dreptul inimii. Fotbalistul a postat fotografia pe rețelele de socializare. A strâns mii de la like-uri de la suporterii băieților în galben.

Sursa Instagram

Edi Iordănescu a fost cel care i-a catalogat pe tricolori ca fiind „Generația de Suflet”.

„Vă rog ceva: am văzut că începe să fie numită în fel și chip generația aceasta, încetați! Nu o numiți în niciun fel! A fost generația de aur, aceasta nu e din niciun metal! E generația de suflet! Nu a mai existat vreo echipă cu un suflet atât de mare!

Generația aceasta nu are limite! Băieții aceștia au alergat încontinuu, până când nu i-au mai ținut picioarele și a trebuit să îi schimbăm. E meritul lor total, eu le sunt recunoscător și le mulțumesc!”, a declarat Edi Iordănescu, după succesul cu Ucraina de la EURO 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed