Gestul uluitor al rivalei Simonei Halep! Toată lumea a rămas mască. Decizie incredibilă în plin război / Foto

Gestul uluitor al rivalei Simonei Halep! Toată lumea a rămas mască. Decizie incredibilă în plin război a uneia dintre adversarele româncei din circuitul WTA. S-a decis să aibă o întâlnire cu preşedintele ţării.

Dacă Simona Halep se află în plin scandal de dopaj, o rivală a româncei are altfel de probleme. Se implică din punct de vedere politic.

Gestul uluitor al rivalei Simonei Halep

Rivala Simonei Halep din circuitul WTA a lăsat mască pe toată lumea. Elina Svitolina, una dintre cele mai frumoase jucătoare a luat o pauză de la tenis. Este însărcinată şi urmează să devină mamă.

Totuşi, jucătoarea a făcut o dezvăluire surpriză. S-a întâlnit cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Aceasta s-a implicat în războiul pe care Ucraina îl are cu Rusia dicatorului Putin.

Svitolina nu a mai jucat un meci oficial din data de 24 martie 2022. Adversara Simonei Halep a născut o fetiță în urmă cu o lună și jumătate. Chiar Elina a spus ce s-a întâmplat.

A dezvăluit pe Instagram că și-a extras chirurgical măseaua de minte cu câteva ore înainte de a se întâlni online cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. „Foarte interesante ultimele 24 de ore… Începând cu faptul că mi-am scos molarii de minte. Și terminând cu o discuție cu președintele Zelenski”, a spus Elina, conform Tennis World USA.

În cadrul întâlnirii cu președintele Ucrainei, Elina Svitolina a vorbit despre planul ei de strângere de fonduri, în cadrul unei gale care pe care a organizat-o la Monaco.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elina Monfils (@elisvitolina)

Elina crede că războiul dintre Ucraina și Rusia se apropie de sfârșit. Își propune să ajute ucrainenii prin strângerea de donații. „Țin cina de gală anuală, care va avea loc în premieră la Monaco Yacht Club. Fondurile strânse în această seară (n.r. vineri), plasate sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Serenite Prințul Albert al II-lea de Monaco, vor fi folosite pentru a finanța programele puse la cale de Fundația Elina Svitolina din 2019. Inclusiv programul de reconstrucție a tenisului ucrainean postbelic, dar și pentru a continua sprijinul logistic și material acordat familiilor beneficiarilor grav afectați de războiul din Ucraina”, a transmis Elina Svitolina.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari