Gestul şocant al lui Ilie Năstase! S-a decis să renunţe la toţi banii. Scandalul care l-a făcut să răbufnească

Gestul şocant al lui Ilie Năstase! S-a decis să renunţe la toţi banii. Scandalul care l-a făcut să răbufnească este uriaş. Fostul mare jucător de tenis s-a săturat de situaţia în care se află. Vrea să plece din România cât mai repede.

Ilie Năstase s-a săturat de problemele pe care le are. A recurs la un gest şocant care surprinde pe toată lumea.

Gestul şocant al lui Ilie Năstase!

Ilie Năstase a dat cărţile pe faţă. A dezvăluit ce pensie de militar încasează lunar. Totul se întâmplă în contextul în care este prins într-un scandal uriaş. A fost prins băut la volan şi acest lucru i-a adus o serie de reproşuri şi din partea ministrului Apărării.

Ilie Năstase a dezvăluit pensia pe care o încasează pentru gradul de general în rezervă şi a anunţă că e gata să renunţe la ea.

„Am fost copil de trupă de la vârsta de șapte ani. Nu știu despre alții cum și-au început cariera, dar la mine totul a început încă din copilărie. Eu am făcut istorie la clubul Armatei. Anii au trecut și m-am mândrit mereu cu uniforma militară.

„Am fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel. Și am primit o pensie de 1.345 de lei! Toată lumea sare la gâtul meu că asta este o pensie specială. Dacă asta este considerată o pensie specială și încurcă pe cineva, sunt gata să renunț la ea.

Dacă ministrul Apărării îmi va cere asta, sunt gata să o dau înapoi! Dar nu și uniforma militară! Pe asta, nu! Și lumea trebuie să știe că, chiar dacă am fost avansat și am primit gradul de general, pensia nu mi s-a modificat. Mi s-a explicat că, fiind avansat la modul excepțional, voi beneficia doar de grad, nu și de bonificațiile sale materiale. M-am mirat, dar după ce am primit anumite explicații, am acceptat situația„, a spus Ilie Năstase, conform playtech.ro.

Ilie Năstase va fi sancționat de MApN după ce a fost prins băut la volan. Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a spus că MApN poate analiza lucruri şi să găsească o formă de sancţionare pentru Ilie Năstase.

„Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligaţia ca în permanenţă să pună în acord felul în care se raportează la ceilalţi cu statutul pe care îl are. Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul. Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziţia în stat sau recunoaşterea mondială sau internaţională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a afirmat Angel Tîlvăr, conform digi24.ro, în urmă cu câteva zile.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari