Gest nemaivăzut în Liga I! Ce fotbalist a adus bani ca să-și ajute clubul!

Petrolul are mare derby în această seară cu Rapid, pe noul ”Ilie Oană”: e primul derby, după 6 ani în Superligă. Meciul se va juca cu casa închisă, iar fanii vor lua cu asalt arena.

Și totuși, chiar dacă e sărbătoare la Petrolul și toată lumea din Ploiești iubește clubul-fanion al județului, deocamdată nu s-au găsit și investitori care să aducă bani și să rezolve problemele financiare.

Salvarea din ultima vreme a venit de la Gabi Tamaș, care s-ar fi oferit să ajute el clubul la nevoie, scrie playsport.ro.

Președintele Costel Lazăr a recunoscut că fundașul care a semnat în vara aceasta cu Petrolul s-a implicat și în acest fel la club.

„Gabi Tamas este singurul care s-a implicat la acest nivel, dar i-am restituit suma respectivă și mai există o mică diferență. Este vorba de 100 de mii de euro, exact!

Gabi a venit într-un moment în care discutăm despre un deficit momentan, o urgență pentru club. Gabi s-a oferit ca printr-un prieten de-ai lui să ajute clubul, pentru 30 de zile, fără niciun fel de dobânzi, fără nici un fel de altceva. Lucru care s-a întâmplat și noi încercăm să fim paroliști”, a declarat Costel Lazăr la Playsport Live.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Gonzalo Higuain, în lacrimi. Anunțul care i-a întristat pe fani

Gonzalo Higuain (34 de ani) a anunțat că se...

Lumea sportului este în doliu. Un maratonist a murit în timpul cursei

Incident șocant în timpul maratonului de la Londra. Un alergător...

Parteneri
Recomandari