Genă de campioană! Sabrina, fata Cameliei Voinea, are trei medalii de aur la gât și visează la Jocurile Olimpice de la Paris!

Sabrina Maneca Voinea, cea mai bună gimnastă junioare din România, așteaptă cu nerăbdare 2023, primul său an de seniorat și anul decisiv pentru calificarea la JO.

La junioare, sportiva de 15 ani a urcat de trei ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Național de la Bacău!

„Am câștigat la individual compus, și în finalele pe aparate, la sărituri și sol. Mă simt foarte bine, am făcut un concurs foarte bun”, spune fiica fostei vicecampioane olimpice de la Seul, Camelia Voinea, cea care-i este și antrenoare.

Sabrina Maneca Voinea așteaptă cu nerăbdare 2023, primul ei an de seniorat. „Va fi un an destul de greu, voi avea multe concursuri, un campionat mondial, unul european și cupe mai mici”, recunoaște Sabrina.

Frumoasa sportivă vrea să calce pe urmele mamei sale, medaliată cu argint alături de echipa României la Jocurile Olimpice de la Seul.

„Aștept cu nerăbdare Jocurile Olimpice de la Paris. Pentru mine ar fi cea mai mare bucurie să fiu acolo”, mărturisește tânăra gimnastă.

Sabrina nu este doar talentată și plină de medalii, ci și foarte frumoasă! Înaintea fiecărui concurs se ocupă împreună cu mama, care îi este și antrenoare, de imaginea sa.

„Părul mi-l face mama și de machiaj mă ocup eu. De la mama am învățat să mă aranjez”, expică Sabrina Voinea.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari