Gabi Tamaș îl atacă pe Mihai Pintilii: ‘Eu nu fac școala de antrenori în Moldova! Legea ar trebui să fie pentru toți’

Mihai Pintilii este în centrul atenției de ceva vreme.  Între FCSB și Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori din cadrul FRF, a început un adevărat război din cauza licenței de antrenor a lui Pintilii.

Cel care se ocupă de pregătirea echipei FCSB spune că Lucian Burchel l-a luat la țintă și i-a cerut să-l respecte. Șeful Școlii de Antrenori i-a transmis că îl va reclama la Comisia de Disciplină.

În scandalul momentului s-a implicat și Gabi Tamaș. Fotbalistul celor de la Chindia îi transmite lui Pintilii că legea ar trebui să fie respectată de toată lumea.

Mihai Pintilii, taxat de Tamaș

„Eu nu fac școala de antrenori în Moldova! Normal că durează, de unde știți că nu m-am pregătit din timp? Poate o să aveți o surpriză!

Legile trebuie să fie pentru toți! Dumneavoastră dacă vreți să vă apucați de școala de antrenori, nu trebuie să urmați pașii respectivi? Mourinho a avut vreun beneficiu?

Nu am citit legea, dar legea ar trebui să fie pentru toți. Noi, că am jucat nu știu câte meciuri la echipa națională și am făcut ceva în fotbalul românesc, poate avem vreun beneficiu sau vreun ajutor. Dar cred că există așa ceva din partea Federației.

Eu am BAC-ul luat, am terminat Facultatea de Sport. Am urmat pașii care trebuie să fie urmați. Vreau să fac și școala de antrenori, să-mi iau și licențele. Vreau să fac și management pe fotbal. După care voi lua decizia corectă.

Durează și licențele, așa că vreo 5-6 ani mai joc (n.r. – râde). E foarte greu să mai prind eu EURO ca jucător”, a spus Gabi Tamaș.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari