FRF i-a decis soarta lui Edi Iordănescu. Mihai Stoichiță a glumit când a fost întrebat ce se întâmplă cu selecționerul

România a retrogradat în Liga C după ce a încheiat pe ultimul loc grupa din Liga Națiunilor. Mulți oameni din fotbal l-au contestat pe Edi Iordănescu, dar Mihai Stoichiță a anunțat că selecționerul nu va fi schimbat. Totuși, acesta spune că decizia finală îi aparține în acest moment lui Iordănescu.

„Am mai repetat asta de fiecare dată când am vorbit. Nu e mingea la noi, mingea e la Edi. Eu așa sper, să mergem împreună la tragerea la sorți. Să nu se răzgândească el și să piardă avionul (n.r. râde)”, a spus Mihai Stoichiță, la Liga Digi Sport.

Ce a declarat Edi Iordănescu după meciul cu Bosnia

Naționala României a avut un parcurs modest în liga Națiunilor și a ajuns în Liga C. Edi Iordănescu spune însă că evoluția echipei oferă speranțe pentru viitor. Selecționerul a mai spus că pentru el naționala este o prioritate și a avut o cerere pentru șefii FRF.

„Obligatoriu este nevoie de o reconfirmare a mea din partea federaţiei. Obligatoriu. În primul rând este nevoie de o analiză din nou. Să vedem ce ne-am propus în luna iunie şi dacă am reuşit. Trebuie analizat, indiferent dacă eu voi continua sau nu şi ce doreşte federaţia, eu sunt pregătit pentru această discuţie.

Dacă se va dori continuitatea, atunci din nou trebuie să ne aşezăm, să vedem care ar fi următorii paşi pentru a merge la următorul nivel.(…) Sunt probleme în continuare, chiar dacă sunt semne bune. Dacă se va dori continuitate pentru mine naţionala reprezintă o prioritate.

Eu am militat întotdeauna pentru continuitate, chiar şi atunci când era altcineva pe acest scaun. Ştiu că nu avem răbdare şi că vrem profit imediat, dar, din păcate, nu se poate”, a spus Edi Iordănescu după meciul cu Bosnia.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari