FOTO Elegantul Roger Feder, ce apariție! Elvețianul are timp să fie monden după retragere, a făcut senzație la `Săptămâna Modei`

Anul trecut, Roger Federer a plâns în hohote la retragerea din tenisul profesionist. Dar a venit vremea să strălucească și să zâmbească și în afara court-ului.

Elvețianul a fost o apariție de remarcat, alături de soția sa, Mirka, la ”Săptămâna Modei”, de la Paris. Federer și Mirka s-au afișat alături de Anna Wintour, legendarul redactor-șef de la Vogue, prietenă a campionului elvețian.

Federer și soția au asistat la prezentarea de modă Dior Haute Couture de la Musee Rodin și au stat cu Bernard Arnault, fondatorul și CEO al LVMH Moët Hennessy, cel mai mare grup de lux din lume.

Federer s-a făcut remarcat prin ținuta-i elegantă, așa cum, de altfel, e și cunoscut, în general. Prezența elvețianului la evenimentul fashion a fost remarcat și de Novak Djokovic, care a ținut să precizeze, atunci când a venit vorba despre Federer după partida sa de la Australian Open.

„Haideți să îl aplaudăm pe Roger Federer, oameni buni! L-am văzut la Săptămâna Modei! Îl salut pe el și pe familia lui. În câțiva ani o să ne vedem la schi”, a spus Djokovic la interviul acordat pe teren, stârnind urale în tribune.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari