Fotbal-spectacol în cea mai frumoasă finală! Real Madrid a învins-o pe Liverpool și a câștigat al 14-lea trofeu!

Începută cu întârziere la…întârziere, cu o organizare de coșmar, finala de la Paris a fost salvată de fotbalul prestat de cele două protagoniste.

Real Madrid și Liverpool au ținut ritmul sus din prima secundă și până la fluierul final. Balul a fost deschis de britanici care au bifat primele ocazii mari și și-au trecut în cont o bară. În 21, Mane a înșirat trei jucători și a șutat, dar uriașul Courtois a deviat în bară și a reținut mingea din fața lui Salah.

Real Madrid a punctat apoi prin Benzema, dar golul din minutul 43 a fost anulat de VAR. De fapt asistentul a semnalizat ofsaid la cea mai ciudată fază a sezonului. Benzema a fost servit de Carvajal, a întors portarul și un fundaș, mingea a ajuns la Valverde care e blocat, dar balonul a ricoșat la Benzema care a prins poarta. A fost penalizat cu ofsaid, însă mingea pare să fi venit la el de la adversar, și nu de la coechipier.

VAR-ul a intervenit și minutul 59. Valverde l-a prins perfect pe Vinicius care a marcat, dar după verificarea video, golul a rămas valabil. Și a rămas și singurul până la final.

Liverpool a condus un adevărat asediu la poarta ”galacticilor”, care s-au rezumat să țâșnească doar pe contraatac. Așa s-a scris istoria finalei UEFA Champions League, câștigată pentru a 14-a oară de Real Madrid!

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari