Fost internațional, dezvăluire șocantă. I s-a propus să aranjeze un meci, iar ‘premiul’ urma să îl aștepte în cameră

Fostul internațional George Florescu a vorbit despre unul dintre cele mai șocante momente din cariera sa.

Totul s-a întâmplat în perioada în care a ajuns la Omonia Nicosia, la vremea respectivă campioană în Cipru fiind APOEL. Românul a jucat cinci derby-uri, toate pierdute de echipa sa.

„Eram în Cipru, la Omonia Nicosia și cineva de la echipa adversă, marea rivala APOEL Nicosia, m-a contactat pentru un aranjament. Cei de la echipa adversă au sunat pe cineva din România care a venit în Cipru, s-a cazat în hotelul în care eu eram cazat în cantonament cu echipa de club și m-a contactat”, a dezvăluit românul pentru GSP.

Femeia i-a spus inițial că ar avea o ofertă, nimic concret însă, iar în final a dezvăluit motivul pentru care îl căutase. George Florescu a refuzat propunerea, dar persoana respectivă a continuat să insiste.

„Inițial, mi-a zis că ar avea o ofertă pentru mine și dacă putem să ne vedem. Mi-a zis apoi că sunt doar niște discuții, că nu e o ofertă clară, dar m-a întrebat dacă aș fi dispus a doua zi, la meci, să o las mai moale.

Am zis: „Îmi pare rău, dar să nu mai veniți niciodată la mine cu genul ăsta de lucruri”. M-am ridicat și am plecat.

Pe urmă m-a sunat în camera de hotel și mi-a zis: «Vezi că în camera nu știu care te așteaptă ceva!». I-am zis atunci: «În viața vieții tale să nu mă mai suni! Pe niciun număr. Nici pe mobil, nici la hotel, nici nicăieri».

Florescu, recunoaște: „Am fost șocat”

Fostul internațional a recunoscut că aceasta a fost o experiență de-a dreptul șocantă.

„Asta m-a șocat și pe mine, că a venit cineva din România. Vă dați seama ce sistem au?”, a mai spus fotbalistul.

George Florescu are 38 de ani, dar nu și-a agățat încă ghetele în cui. Este antrenor la echipa din Liga 3, Sănătatea Cluj, și încă mai joacă. Fostul internațional a trecut pe la echipe precum Sheriff Tiraspol, Torpedo Moscova, Dinamo Moscova, Alania Vladikavkaz, Danemarca (Mydtjylland) și Arsenal Kiev sau Omonia Nicosia.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari