`Fluierați` de poliție în Finlanda! Ce brigadă a trimis UEFA la următorul meci al naționalei

Echipa națională joacă vineri seară, de la ora 21:45, la Helsinki, cu Finlanda, penultima partidă din Liga Națiunilor. Gurile rele susțin că e meciul decisiv pentru viitorul lui Edward Iordănescu pe banca ”tricolorilor”.

Edi are doar varianta victoriei, altfel oficialii FRF vor activa clauza intermediară care le permite să-l dea afară unilateral pe Iordănescu junior care nu și-a îndeplinit obiectivul, la acest moment.

Viitorul lui Edi va fi ”fluierat” în Finlanda de… poliție. Ibericul Carlos del Cerro Grande va fi la centru. Iar din brigada arbitrului de 46 de ani vor mai face parte tușierii Raúl Cabañero și Guadalupe Porras și al patrulea oficial, Guillermo Cuadra, toți 3 din Spania.

„UEFA a anunțat brigada de arbitri de la meciul pe care tricolorii îl vor disputa în Finlanda, la Helsinki, vineri, 23 septembrie. Partida va fi condusă la centru de Carlos del Cerro Grande, un arbitru spaniol de 46 de ani.

Acesta va fi ajutat de conaționalii săi Raúl Cabañero și Guadalupe Porras, iar cel de-al patrulea oficial este Guillermo Cuadra, tot din Spania.

Arbitrul de centru, Carlos del Cerro Grande, este de profesie polițist și poartă ecusonul FIFA din 2013, după ce în 2011 a fost promovat în grupul de arbitri din Primera Division. În 2018 a fost promovat în categoria de elită UEFA. În această ediție de Liga Națiunilor a mai oficiat o singură partidă, duelul dintre Germania și Anglia, 1-1, din 7 iunie 2022″, a anunțat FRF.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari