‘Fluierașii’ din Europa Conference League: Două brigăzi de arbitri români, trimise de UEFA la meciurile din competiția europeană

UEFA a anunțat marți că a delegat și două brigăzi de arbitri din România la meciurile retur din cel de-al treilea tur preliminar din cadrul UEFA Europa Conference League, ce au loc săptămâna aceasta, informează frf.ro, potrivit mediafax.

Astfel, la partida PFK Levski Sofia (Bulgaria) – Ħamrun Spartans FC (Malta), care va avea loc pe stadionul “Georgi Asparuhov” din capitala Bulgariei, va oficia o brigadă avându-l la centru pe Istvan Kovacs, care va fi ajutat de arbitrii asistenți Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, al patrulea oficial fiind Andrei Chivulete.

Observator UEFA pentru arbitri va fi Kenneth William Clark (Scoția), iar delegat UEFA a fost desemnată Svitlana Shkilʹ (Ucraina).Cealaltă brigadă de arbitri din România va conduce meciul Saint Patrick’s Athletic FC (Irlanda) – PFK CSKA-Sofia (Bulgaria), care se va juca la Dublin, pe Tallaght Stadium.

La centru va fi Horațiu Feșnic, arbitri asistenți au fost desemnați Valentin Avram și Alexandru Cerei, al patrulea oficial fiind Sebastian Colțescu. Observator pentru arbitri din partea UEFA va fi Jon Eilif Skjervold (Norvegia), iar delegat de joc Per Eliasson (Suedia).

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari